Kontaktiraj nas
TELEFON: + 86-574-62735995
E-mail: sales@syil.com.cn
Adresa: # 20 GaoFan Road, Xiaodong Industrijska zona, Yuyao City, Zhejiang, Kina.
Dom > Novosti > Sadržaj
Koje su prednosti mehaničkih vretena velikog graviranje i glodalice?
May 11, 2017

Prije svega, u pogledu efikasnosti, mehaničkih vretena je superioran. To može promijeniti brzinu u kontinuiranom fino podešavanje način, tako da je brzina rezanja se može kontrolirati kroz proces mašinske obrade, što je rezultiralo u maksimalnu efikasnost obrade.

Drugo, u smislu buke, nivo je bio u mogućnosti doći do G1, to jest, njegovo vreteno u slučaju rotacije high-speed, buku je vrlo mala. Opće rezbarenje i glodalice za korištenje procesa, buka je relativno velika, u životima ljudi i uticaj tijela radnika.

Osim toga, visoke preciznosti ležajevi sa velikom preciznošću delovi proizvodnja je bila u mogućnosti da lako zadovoljiti zahtjeve veće potrebe proizvodnjom obradu.

Također, u smislu brzine, velikih graviranje i glodalice mehaničkih vretena sa high-speed, preciznost podudaranje ležajeva, kruta ili elastična preload strukture, mogu dobiti veću brzinu, tako da je alat za reprodukciju efekt rezanja.

Uz stalno poboljšanje i unapređenje srodnih tehnologija u Kini, vjerujem da velika graviranje i glodalice će biti sveobuhvatan, korištenje šireg spektra.