Kontaktiraj nas
TELEFON: + 86-574-62735995
E-mail: sales@syil.com.cn
Adresa: # 20 GaoFan Road, Xiaodong Industrijska zona, Yuyao City, Zhejiang, Kina.
Dom > Novosti > Sadržaj
Održavanje mehaničkih dijelova
May 11, 2017

(1) održavanje glavnog pogona lanac redovno podesiti stupanj stezanje vreteno pojas protiv klizanja uzrokovane fenomen klizanja: zateznu uređaj osovine alat za dugo vremena nakon upotrebe, će proizvoditi praznine, koji utiču na stezanje u alat, Podesite raseljavanje hidrauličnog cilindra klipa.

(2) održavanje lopte navoj obrnuto, podesite vijak jaza navoj kako bi se osiguralo da je obrnuti prijenos preciznost i aksijalne krutosti; redovno provjerite vijak i krevet veza je labav; Oštećenja uređaja da se zameni na vrijeme, redovito provjerite vodič vratila sa ili bez čipa za sprečavanje prašine u čip.

(3) održavanje magazina i alat changer

Zabranjeno je učitati višak kilograma i dugog alat u magazinu kako bi se izbjeglo alata kada je alat mijenjati ili je alat u kontaktu sa radnog komada i meč. Proverite da li je položaj alatnih strojeva vretena na mjestu i prilagoditi ga. Nož i robot idu prazni, provjerite rad svih dijelova normalno, posebno putovanje prekidač i magnetni ventil može raditi ispravno; provjerite alat u bravu robot pouzdan, utvrdio da je normalan treba odmah rukuje.

Sljedeći: ne