Kontaktiraj nas
TELEFON: + 86-574-62735995
E-mail: sales@syil.com.cn
Adresa: # 20 GaoFan Road, Xiaodong Industrijska zona, Yuyao City, Zhejiang, Kina.
Dom > Novosti > Sadržaj
Graviranje i glodalice kako održavati vodič?
May 11, 2017

1. graviranje i glodalice za korištenje operacije obratiti pažnju da spriječi čipova, abrazivne ili rezanje fluid razbacane na površini vodiča, inače će uzrokovati šina habanja, abrazije i korozije. U tom smislu, obratite pažnju na dnevni pregled ogradu kako bi se osigurala zaštita šine. U nastavku su isti kao i "

2. Kroz podmazivanje šina, smanjuju trenje i trenje i habanje izbjeći malim brzinama Crawling i smanjiti porast temperature na visokim temperaturama. Za vodič klizanja, upotreba podmazivanje ulja za podmazivanje; i kreće šina, za podmazivanje uljem ili masti može biti. podmazivanje vodič ulje se uglavnom koristi automatsko podmazivanje, treba obratiti pažnju na upotrebu operacije da provjeri automatsko podmazivanje u diverziju ventil, ako ne će izazvati šina se ne može automatski podmazati. U nastavku su isti kao i "

3. mora se provjeriti svaki dan da provjeri rezervoar za ulje željeznički goriva, ako nije dovoljno ulje, treba dodati maziva u vremenu; istovremeno obratiti pažnju da provjeri da li pumpe za ulje može početi i redovno zaustaviti, i obratiti pažnju da provjeri da li je početak vremena za pružanje Maziva U nastavku su isti kao i "

4. Prilikom obrade grafita i keramike i drugih materijala, molimo vas da koristite grafit graviranje i za asfalt. Kao grafit i keramičkih materijala, obrada prašina je vrlo velik, lako u vođica, uticaj život vodiča vijka. Upotreba procesa usko zatvoriti operaciju rezbarenje i asfalt, dobar održavanje na rasporedu će održavati rad mašina za graviranje i glodanje da proširi svoj životni vijek, kako bi se osigurala kvaliteta rezbarenje.