Kontaktiraj nas
TELEFON: + 86-574-62735995
E-mail: sales@syil.com.cn
Adresa: # 20 GaoFan Road, Xiaodong Industrijska zona, Yuyao City, Zhejiang, Kina.
Dom > Novosti > Sadržaj
stezanje Način
May 11, 2017

1, sve stege su duge i kratke vertikalne.

2, vise stezanje: zatezanje visina ne smije biti manja od 10 mm, u obradi radnog komada mora navesti visinu stezanje i visine obrade. Visina strojna bi trebalo da bude oko 5 mm iznad ravni vise, s ciljem da se osigura čvrstoće bez ugrožavanja vise. Ova vrsta utakmice je generalni stezanja, visina stezanja se odnosi i na veličinu radnog komada, veće područje rada odgovarajuće povećanje visine utakmice.

3, udlaga stezanje: šperploča sa šifrom Aberdeen na stolu, radnog predmeta s vijkom na stegu ploča, ovaj folder je pogodan za stezanje visinu i kapacitet prerade od većih radnog komada, generalni veliki radnog komada, efekat je bolji The

4, željeza snimak: radni predmet je velika, visina folder nije dovoljno, ali i nije dozvoljeno na dnu žice bravu, zatim željeza isječak željeza. Ova vrsta potrebe steznih biti drugi stezanje, prvi broj je dobra četiri ugla, obrade drugih dijelova, a zatim kod četiri strane, obrada četiri ugla. Kada drugi stezanje, ne daj radnog komada labav, prvi kod i onda labav. Također se možete kod na obje strane, obrade druge dvije strane. Hvala na pažnji na CNC Automatizacija Micro: CNCAUT.

5, alat za stezanje: promjera 10mm ili više, stezanje dužine ne manje od 30mm; promjera 10mm ispod, dužina stezanje ne manje od 20 mm. Izrežite alat da bude jaka, da spriječi nož i direktno u radni komad.