Kontaktiraj nas
TELEFON: + 86-574-62735995
E-mail: sales@syil.com.cn
Adresa: # 20 GaoFan Road, Xiaodong Industrijska zona, Yuyao City, Zhejiang, Kina.
Dom > O nama

O nama

Reprezentativni pozdrav

U brzom menjajućoj eri, iako je u porastu industrijskog toka, solidan rad se zasniva na razvoju i proizvodnji mašina. Uvek osećamo rastojanje između Japana i Južne Koreje. Kao podrška industrijskoj tehnologiji i mašinama za proizvodnju, ponosni smo, ali takođe shvatamo da su njegove glavne odgovornosti, za napore i rad u industriji mašina za alat i vodeću kompaniju "Syil" Visokokvalitetni proizvodi i usluge


DSC_3542.jpg


Korporativna filozofija

- Poboljšati i unaprediti industriju alatnih mašina u Kini

- Napori za poboljšanje tehničkih standarda za proizvodnju i pružanje kvalitetnih proizvoda u svijetu

- Izradom odličnih malih brzih mašina visokih preciznosti za doprinos društvu

- Poboljšati i uravnotežiti razvoj kompanije i blagostanje zaposlenih


DSC_3543 (001) .jpg


Istorijska pozadina Syil


赛 利 时间 (001) .jpg


Mi smo naučili mašinske alate Japana i Južne Koreje kako bismo poboljšali kvalitet i tehničke veštine Već godinama i konačno stekli poverenje kupaca u Japanu, do sada još uvek postoji puno proizvoda koji se tamo koriste. U 2012. godini smo bili u saradnji sa korejskom mašinerijom AMECO, za razvoj visoko preciznih malih centara za obradu i prodajnih agenata povezanih sa visokokvalitetnim alatnim alatima. Od tada naši performansi i kvalitet su u novom nivou.


IMG_2131.jpg

CE_grande (001) .jpg


CNC glodalice, CNC mlinovi, CNC mlinovi za prodaju, Lični CNC, CNC mlinovi i strugovi, CNC mlinovi, CNC mills ebay, CNC glodalice, pristupačne CNC mlinovi.

Kompanija za pristupačne, ali visoke kvalitete CNC mlinovi, strugovi na današnjem tržištu. Za lične cnc, male CNC mlinove, hobi CNC, benchtop cnc, CNC glodalice.